Ingrediente: 6 ouă, 400 g zahăr, 250 ml iaurt, un plic de praf de copt, 250 g făină albă, 5-6 mere, scorţişoară sau vanilie
Mod de preparare: Folosiţi două boluri adânci pentru a separa albuşurile de gălbenuşuri. Puneţi 200 de grame de zahăr în bolul cu gălbenuşuri, pe care le bateţi spumă albă cu mixerul. La această compoziţie adăugăm iaurtul, praful de copt şi făină, apoi amestecăm până la omogenizare. Încălzim cuptorul la 200°C, iar între timp aranjăm compoziţia într-o tavă de cuptor. Deasupra compoziţiei punem merele, tăiate cuburi mici sau rondele, şi introducem în cuptor până compoziţia începe să se rumenească. Între timp pregătiţi spumă de bezea: bateţi bine albuşurile împreună cu restul de zahăr, până se dizolvă complet. Scoateţi aluatul din cuptor şi aranjaţi cu grijă spumă deasupra acestuia. Reintroduceţi în cuptor pentru încă 10 minute.