Ingrediente: supă de pui, cuişoare, ţelină apio, câteva foi de viţă de vie, 1 ardei gras, ceapă verde, o linguriţă dulceaţă de ceapă roşie, vişinată, ceapă, chilli, ulei de măsline
Mod de preparare: Curăţăm pieptul de pui, îl tăiem în două şi îl secţionăm pe mijloc. Introducem câte o tijă de ţelină în fiecare bucată de de pui. Condimentăm carnea cu piper şi sare. Punem la fiert cuişoarele şi osul de la pieptul de pui. Învelim bucăţile de pui în foi de viţă şi le punem la abur, deasupra supei. Tăiem ardeiul gras în cubuleţe. Adăugăm la abur foile de varză şi ceapa verde. Punem ulei la încins într-o cratiţă, adăugăm vişinata şi o lăsăm să scadă. Adaugăm chilli şi dulceaţa de ceapă. Condimentăm cu sare şi piper. Scoatem pieptul de pui de la abur, înlăturăm o parte din foile de viţă şi îl punem pe farfurie. Adăugăm cubuleţe de ardei gras. Condimentăm cu sare şi piper. Adăugăm sosul de dulceaţă de ceapă.