Ingrediente: o cutie de sos de roşii, ulei de măsline, usturoi, foi de dafin, zahăr, o vânătă mare, broccoli, 2 ouă, 300 g făină, caşcaval
Mod de preparare: Într-o tigaie călim usturoiul cu o foaie de dafin şi adăugăm sosul de roşii. Condimentăm cu sare şi piper şi o jumătate de linguriţă de zahăr şi lăsăm la fiert. Când este gata strecurăm sosul. Decojim vânăta şi o tăiem felii. Tăiem broccoliul felii. Adăugăm sare peste legume. Într-un bol punem ouăle, sare, piper şi amestecăm. Într-o cratiţă punem ulei de măsline la încins. Tăiem coaja de la feliile de pâine şi le punem în tigaie. Adăugăm sare şi piper. Trecem legumele prin făină, ou şi pesmet după care le prăjim. Într-o tavă punem hârtie de copt şi feliile de păine frecate cu puţin usuroi, iar deasupra legumele prăjite şi felii de caşcaval. Băgăm la cuptor pentru 10 minute. Când sunt gata le punem pe o farfurie şi adăugăm sosul de roşii.