Ingrediente: 1 kg pulpe inferioare de pui, 250 gr mix seminţe (floarea soarelui, sâmburi de pin, dovleac, fistic, susan alb şi negru), muştar dulce sau muştar Dijon
Mod de preparare: Spălam pulpele de pui, le ştergem bine cu un şervet absorbant şi le prăjim în 3-4 linguri de ulei câte 7-8 minute pe fiecare parte. Le scoatem din tigaie şi le lăsăm să se răcească pe un fund de lemn. Nu trebuie să se răcească complet ci să rămână uşor călduţe. Le ungem pe toate părţile cu muştar şi apoi le tăvălim prin mixul de seminţe. Le presăm puţin ca să se îmbrace perfect în seminţe. Le aşezăm în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt şi le stropim cu puţin ulei. Le coacem în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 10 minute, după care le întoarcem pe cealaltă parte, le stropim cu puţin ulei şi le mai coacem încă 10 minute.