Ingrediente: 400 g piept de pui, 50 g bacon, sare, piper, o lingură ulei de măsline, o ceapă verde, 1 căţel usturoi, 100 g spanac congelat, 30 g spanac proaspăt, 50 g mozzarella, 20 g feta/telemea, 2-3 linguri ulei măsline
Mod de preparare: Pieptul de pui spălat şi uscat îl întindem şi îl batem, astfel încât să obţinem o felie de carne cât mai subţire. O aşezăm peste feliile de bacon. Condimentam pieptul de pui cu sare şi piper, apoi pregătim umplutura. Călim ceapa şi usturoiul, adăugăm spanacul congelat şi lăsăm pe foc până se evaporă apă, apoi îl punem pe cel proaspăt şi îl călim. Punem peste carne mozzarella rasă, apoi spanacul peste care aruncăm cubuleţe de brânză feta sau telemea. Rulam carnea împreună cu feliile de bacon. Prindem carnea cu scobitori, o punem într-un vas termorezistent, o stropim cu ulei de măsline, apoi o dăm la cuptor.