Ingrediente: 2 linguri de ulei de susan, 2 căţei de usturoi, tăiaţi mărunt, o bucată ghimbir dat prin răzătoare, 3 ouă, 4 căni orez brun (gătit anterior şi răcit), 1 cană de porumb, 1-2 ceşti de mazăre, ½ lingură de oţet, 2-3 linguri sos de soia, ceapă verde, busuioc proaspăt, baby spanac
Mod de preparare: Cuişoarele, usturoiul şi ghimbirul se prăjesc împreună, timp de un minut, într-o lingură de ulei. Ouăle se sparg direct în tigaie şi se amestecă cu restul ingredientelor, timp de 1-2 minute, după care putem adăuga orezul. Amestecăm şi adăugăm cea de-a doua lingură de ulei, moment în care putem înteţi focul, în aşa fel încât ouăle să se întrepătrundă cu orezul. Adăugăm porumbul, mazărea, oţetul şi sosul de soia, amestecăm pentru încă 1-2 minute, după care putem opri focul. La final, după ce am luat tigaia de pe aragaz, putem introduce în amestec verdeţurile (ceapă verde, busuiocul).